a

Video

In categoria emisiuni veti putea viziona produsele noastre mai pe larg detaliate

ingredientele produselor si indicatiile terapeutice.

bob-coffee

Daily Instant Coffee 7 in 1

Daily Instant Coffee 7 in 1 este un produs asemeni unui prieten adevarat – te ajuta ori de cate ori ai nevoie si nu te lasa la ,,greu”.

Daily Instant Coffee 7 in 1 imbina inconfundabilele arome ale cafelei Arabica si ale nucii de cocos, cu cea a ciupercilor ,,miraculoase” Chaga si Ganoderma.

bob-coffee

Man Power Instant Coffee 10 in 1

Man Power Instant Coffee 10 in 1 este rezultatul imbinarii armonioase a 10 ingrediente de foarte inalta calitate. Produsul este destinat barbatilor interesati de un plus de energie, vigoare, vitalitate, dar si de o foarte buna stare de sanatate fizica, psihica si intelectuala.

bob-coffee

Hot Chocolate With Ganoderma 3 in 1

Hot Chocolate with Ganoderma 3 in 1 este o bautura cu un gust irezistibil ce combina aroma placuta a ciocolatei calde cu rafinamentul inconfundabil al cocosului. Este un produs apreciat in egala masura de catre copii si adulti, fiind sigur pentru sanatate datorita complexului de ingrediente, dar si proprietatilor terapeutice ale Ganodermei.

bob-coffee

Graviola & Turmeric

Graviola & Turmeric este primul produs din seria pulberilor alimentare cu valoare terapeutica, avand, in acelasi timp, un gust dulce si placut datorita xilitolului pe care il contine. Este un produs bogat in enzime digestive, vitamine, minerale, uleiuri volatile, fibre, proteine etc.